Firma Historie

Historien om firmaet Kaje Engineering

 

I 2003 måtte Katrine & Jens i al hast oprette et selskab, da vi stod med en svensk kunde som insisterede på at købe vores kompetencer, i konvertering af deres forretningsmodel fra svensk til dansk. Vi skulle bruge for et firmanavn som også kan udtales på andre sprog. Vi endte derfor op med at tage KA fra Katrine og JE fra Jens - og Kaje var dermed en realitet.

 

Kaje har siden 2003 været involveret i mange forskellige projekter. Lige fra lokale enkeltmands-virksomheder (i forskellige brancher: møbler, terapeuter, mad, musik m.m.), til størrer internationale virksomheder (lægeklinikker og lufthavne). Med Kaje Engineering er vi derfor klædt godt på til opgaver, både store som små

 

Vores internationale kunder sender vi til denne side: [Link til KAJE.EU]

 

Sund livsstil og godt helbred

Som mange andre familier har vi gennem mange år haft fokus på en sund livsstil for et sundt helbred og et godt liv. I vores familie prioriterer vi at supplere sund kost med gode vitaminer, hver dag - ikke de syntetiske der kan købes billigt i et supermarked, men gode produkter leveret fra seriøse producenter. Fordi Kvalitet er afgørende for den ernæringsmæssige værdi.

 

I 2007 skete der en stor forandring i vort liv – Katrine fik stillet en diagnose med udsigt til et liv på medicinsk behandling med produkter, som havde en lang liste over bivirkninger. Men Katrine valgte at fokusere på sunde alternativer til medicin og fravalgte meget målrettet et liv i sygdom og dårlig af bivirkninger.

 

Katrine er i dag frisk som en havørn – Holder gerne foredrag, og blogger for at inspirere andre, til at droppe diagnosen og vælge den selvhelbredende livsstil. Bliv inspireret og følg hende her: [Link til dropdiagnosen.dk]

 

Katrine

Katrine har en baggrund som edb-assistent, og har siden 1995 arbejdet kreativt med grafiske opgaver, inden for markedsføring af virksomheder, koncepter og projekter, til tryk og online.

Katrines speciale er at ensarte og designe din virksomheds branding og markedsføring, på trykte medier og online. Besøg Katrines profil på LinkedIn [Link til LinkedIn]

 

Jens

Jens har en baggrund som tømrer og efterfølgende blev han bygningsingeniør. Han har siden 1996 arbejdet med strategiske IT projekter på koncern niveau – først og fremmest som projektleder. Når behovet har været der, har han også fungeret som arkitekt, teknikker og programmør.

Jens’ speciale er at koble forretningsprocesser sammen med forretningens IT platform, til en operationel enhed som understøtter en virksomheds forretningsplan.

 

Besøg Jens profil på LinkedIn [Link til LinkedIn]

Vores internationale kunder sender vi til denne side: [Link til KAJE.EU]

 

Målsætning

Vi har et mål om at vores leverancer er i en kvalitet, som sikrer en lang levetid for vore kunder.

Forandring fryder - men det er ikke altid en god idé at skifte løsninger ofte. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste IT-løsning for din forretning, uanset om det er en enkeltmands eller en større virksomhed med internationale kunder.

Katrine Høyer, Designer

 

Som grafisk designer har jeg mange års erfaringer, som In-house grafiker i Rådgiver- og byggebranchen, på Trykkeri og på Bureau. Jeg leverer i dag grafiske løsninger til kunder, henvist af andre tilfredse kunder, bl.a. i Nordsjælland.

Se mere her: www.kaje-design.dk

Katrines motto: Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at skabe den.

Jens Brinch Møller, IT

 

Jens' baggrund er tømrer og bygnings- ingeniør, men i '96 faldt han i IT-gryden. Siden har han arbejdet med it-løsninger i en bredere vifte, også inden for offentlige tjenester. Indtil videre har han været involveret i Healthcare IT, Luftfragt, tele- kommunikation og Service Industri.

Jens står for levering af alle IT-ydelser.

Se mere her: IT-YDELSER

Jens motto: Keep IT simple!

©Copyright All Rights Reserved KAJE.DK 2003-2017 CVR/SE: DK-27651380 Kontakt • International: www.kaje.eu