Firma Historie

Historien bag firmaet Kaje Engineering


I 2003 måtte Katrine og Jens i al hast oprette et selskab, da vi stod med en svensk kunde som insisterede på at købe vores kompetencer i deres konvertering af en forretningsmodel fra svensk til dansk. Vi skulle derfor bruge et firmanavn som også kan udtales på andre sprog. Vi endte derfor med at bruge KA fra Katrine og JE fra Jens - og Kaje var dermed en realitet.


Kaje har siden 2003 været involveret i mange forskellige projekter. Lige fra lokale enkeltmands-virksomheder (forskellige brancher: møbler, terapeuter, mad, musik m.m.), til størrer internationale virksomheder (lægeklinikker og lufthavne). Med Kaje Engineering er vi derfor klædt godt på til både store som små opgaver.


Sund livsstil og godt helbred

Som flere andre familier har vi gennem flere år haft fokus på en sund livsstil og helbred for at have et godt liv. I vores familie prioriterer vi at supplere sund kost med gode vitaminer, hver dag - ikke de syntetiske der kan købes billigt i et supermarked men kvalitets produkter, leveret fra seriøse producenter. Høj kvalitet er afgørende for den ernæringsmæssige værdi.


I 2007 skete der en stor forandring i vort liv – Katrine fik stillet en alvorlig diagnose og dermed udsigt til et begrænset liv. Men Katrine fravalgte meget målrettet et liv i sygdom, påvirket af bivirkninger af medicinsk behandling. Hun valgte i stedet at fokusere på sunde alternativer og fandt en vej væk fra en syg dom. Hvor der er vilje er der en vej...


Katrine

Katrine har en baggrund som edb-assistent, og har siden 1995 arbejdet kreativt med grafiske opgaver inden for markedsføring og kommunikation. Katrines speciale er at ensarte og designe branding og markedsføring på trykte medier og online.

Besøg Katrines profil på LinkedIn [Link til LinkedIn]


Jens

Jens har en baggrund som tømrer og efterfølgende blev han bygningsingeniør. Han har siden 1996 arbejdet med strategiske IT projekter på koncern niveau – først og fremmest som projektleder. Når behovet har været der, har han også fungeret som arkitekt, teknikker og programmør.

Jens’ speciale er at koble forretningsprocesser sammen med forretningens IT platform, til en operationel enhed som understøtter en virksomheds forretningsplan.


Besøg Jens profil på LinkedIn [Link til LinkedIn]


Målsætning

Vi har et mål om at vores leverancer er i en kvalitet hvor vi sikrer en lang levetid for vore kunder.

Forandring fryder - men det er ikke altid en god idé at skifte løsninger ofte. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste IT-løsning for din forretning, uanset om det er en enkeltmands eller en større virksomhed med internationale kunder.

Katrine Høyer, Designer


Katrine har mange års erfaringer som grafisk designer, In-house i Rådgivnings- og byggebranchen, på Trykkeri og på Bureau. Hun laver grafiske løsninger til glade kunder - stor som små - LÆS meget mere her: WWW.KAJE-DESIGN.DK


Katrines motto: Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at skabe den.

Jens Brinch Møller, IT


Jens' baggrund er tømrer og  bygnings- ingeniør, men i '96 faldt han i IT-gryden. Siden har han arbejdet med it-løsninger i en bredere vifte, også inden for offentlige tjenester.  Indtil videre har han været involveret i Healthcare IT, Luftfragt, tele- kommunikation og Service Industri.

Jens står for levering af alle IT-ydelser.

Se mere her: IT-YDELSER


Jens motto: Keep IT simple!